Monday, January 23, 2017

LEGO- jaam

Sügisel alustas, kui Ele ja Rasmus koos kooli juhtkonna esindajatega mööda koolimaja käisid sobilikku ruumi robootika ringi jaoks otsimas tekkis ühtäkki suurepärane idee. Kas ja kuidas oleks võimalik kavandada ja ehitada aatriumisse eraldi LEGO võistluslaud? Vaja oleks sellist lauda, mis oleks samaaegselt vahendite jaoks hoiukapp ning mänguväljakuga harjutusplats. Soovisime, et aatriumis asuv LEGO robootikalaud oleks läbipaistva kaanega, et aatriumist mööda käijad näeksid ja tahaksid meie tegemiste vastu huvi tunda. Samas oleks mänguväljak koos mudelitega kohe võistlusvalmis ning saaksime keskenduda töö sisulisele osale, mitte asjade välja võtmisele ning ära panemisele.
Kavandid valmisid kiiresti, kuid jaama (station'i ) enda ehitamine võttis kauem aega ning eks me olime ka seetõttu veidi nörritatud.

Tänaseks on tegemata vaid pealmine pleks-klaasist katte osa.
On nii mugav hoida ühes kohas koos nii valmis roboteid, komplekte kui ka töös kasutatavaid sülearvuteid. Jaam käib meil kenasti lukku. Saame seda ratastel kergesti liigutada nin vajalusel saame sellega ka majast välja.

Nagu jõulud! Avame saabunud võistluskomplekti. 



Station on valmimas.











Ruumis, kus enne asju hoidsime :)


Maga rahulikult :)







No comments:

Post a Comment